Zbritje

Qarqaf Aloe Vera

Qarqaf Premium nga Solid Comfort.
€ 6.00 EUR
€ 12.00
Detajet

Zbuloni komfortin e mrekullueshëm me Qarshafet nga Solid-Comfort. Të krijuar nga një pëlhurë me cilësi të lartë, ai ofron një ndjesi të butë dhe të qetë, duke siguruar një përvojë të luksit gjatë gjumit.

Dimenzionet
  • Gjatesia (cm): 200
  • Gjeresia (cm): 140
Punuar nga Solid Comfort
Zhyteni në botën e produkteve të pakrahasueshme të shtratit. Të dizajnuara për të përmirësuar gjumin tuaj.
Cilësi Premium

Përjetoni bashkimin e artizanatit të imtësishëm dhe materialeve premium, duke garantuar çdo natë të qetë.

Elegancë e Përjetshme, Rehati Moderne.

Bashkimi i artizanatit klasik me dizajnin bashkëkohor, produktet tona janë një shtesë e përjetshme për çdo strehë gjumi.