Zbritje

Oferta 160x200

Dysheku 160x200 + Dhuratat.
€ 100.00 EUR
€ 200.00
Detajet

Paketa Speciale nga Solid-Comfort: Eksperienca e re e gjumit! Ky ofertë përmban një dyshek luksoz nga Solid-Comfort, i cili siguron komoditet dhe mbështetje të përsosur për një gjumë të qetë. Së bashku me dyshekun, ju merrni dhurata shtesë për të kompletuar setin tuaj të gjumit.

Dimenzionet
  • Gjatesia (cm): 200
  • Gjeresia (cm): 160
Punuar nga Solid Comfort
Zhyteni në botën e produkteve të pakrahasueshme të shtratit. Të dizajnuara për të përmirësuar gjumin tuaj.
Cilësi Premium

Përjetoni bashkimin e artizanatit të imtësishëm dhe materialeve premium, duke garantuar çdo natë të qetë.

Elegancë e Përjetshme, Rehati Moderne.

Bashkimi i artizanatit klasik me dizajnin bashkëkohor, produktet tona janë një shtesë e përjetshme për çdo strehë gjumi.