Mbishtresë 180x200

Një mbishtresë shpuze per dyshekun Solid.
€ 54.99
Detajet

Një mbulesë mbrojtëse për dyshekun me material shpuze, e lehtë dhe e qëndrueshme.

Dimenzionet
  • Gjatesia (cm): 200
  • Gjeresia (cm): 180
Punuar nga Solid Comfort
Zhyteni në botën e produkteve të pakrahasueshme të shtratit. Të dizajnuara për të përmirësuar gjumin tuaj.
Cilësi Premium

Përjetoni bashkimin e artizanatit të imtësishëm dhe materialeve premium, duke garantuar çdo natë të qetë.

Elegancë e Përjetshme, Rehati Moderne.

Bashkimi i artizanatit klasik me dizajnin bashkëkohor, produktet tona janë një shtesë e përjetshme për çdo strehë gjumi.