Zbritje

Jorgani Aloe Vera

Jorgan Premium Aloe Vera nga Solid Comfort.
€ 20.00 EUR
€ 40.00
Detajet

Jorgan i rehatshem nga aloe vera per rahati maksimale dhe nje ndjenje te ngrohte per cdo stine.

Dimenzionet
  • Gjatesia (cm): 0
  • Gjeresia (cm): 0
Punuar nga Solid Comfort
Zhyteni në botën e produkteve të pakrahasueshme të shtratit. Të dizajnuara për të përmirësuar gjumin tuaj.
Cilësi Premium

Përjetoni bashkimin e artizanatit të imtësishëm dhe materialeve premium, duke garantuar çdo natë të qetë.

Elegancë e Përjetshme, Rehati Moderne.

Bashkimi i artizanatit klasik me dizajnin bashkëkohor, produktet tona janë një shtesë e përjetshme për çdo strehë gjumi.