Jastek

Jastek i rahatshem nga Solid Comfort.
€ 5.00 EUR
€ 20.00
Detajet

Zhytuni në komoditetin luksoz të Jastëkut Solid-Comfort. I dizajnuar mjeshtërisht për mbështetje të shkëlqyer të qafës dhe kokës, ky jastëk siguron një natë të mrekullueshme gjumi me mbushjen e tij të butë dhe pëlhurën e lehtë dhe të ajrosur.

Dimenzionet
  • Gjatesia (cm): 25
  • Gjeresia (cm): 60
Punuar nga Solid Comfort
Zhyteni në botën e produkteve të pakrahasueshme të shtratit. Të dizajnuara për të përmirësuar gjumin tuaj.
Cilësi Premium

Përjetoni bashkimin e artizanatit të imtësishëm dhe materialeve premium, duke garantuar çdo natë të qetë.

Elegancë e Përjetshme, Rehati Moderne.

Bashkimi i artizanatit klasik me dizajnin bashkëkohor, produktet tona janë një shtesë e përjetshme për çdo strehë gjumi.