Zbritje

Jastëk Ortopedik

Jastëk Premium Ortopedik.
€ 10.00 EUR
€ 19.00
Detajet

Jastëk ortopedik për mbështetje të qafës dhe kokës.

Dimenzionet
  • Gjatesia (cm): 0
  • Gjeresia (cm): 0
Punuar nga Solid Comfort
Zhyteni në botën e produkteve të pakrahasueshme të shtratit. Të dizajnuara për të përmirësuar gjumin tuaj.
Cilësi Premium

Përjetoni bashkimin e artizanatit të imtësishëm dhe materialeve premium, duke garantuar çdo natë të qetë.

Elegancë e Përjetshme, Rehati Moderne.

Bashkimi i artizanatit klasik me dizajnin bashkëkohor, produktet tona janë një shtesë e përjetshme për çdo strehë gjumi.